Atmosfære, god mad og venlig betjening. Så nemt kan det siges. I juli måned var en del af familien samlet til fødselsdag, og det skete på den gamle kro I hjertet af Odense. Kroen emmer af atmosfære. Lokalerne er holdt i respekt for den gamle bygning og det er et sted man har lyst til at være. Maden var på dagen på budget, men levede helt bestemt op til omgivelserne.
Menuen for mit vedkomne stod på: Reje cocktail, Flamberet peberbøf med pebersovs og sidst men ikke mindst friteret camembert med ristet brød og solbærkompot.
Bøffen blev flamberet ved bordet og det var til stor begejstring for de yngre deltagere af selvskabet.
(Ungerne var meget benovet over at der faktisk kom flammer). Bøffen smagte som den skulle og var stegt efter mit valg.
Direkte fra deres menukort, som også indeholder mange andre spændende retter. – Se hele deres menukort her!
Rejecocktail med asparges vendt i basilikums-olie, rejer, salat med urte- og kapersdressing // 125,-
Flamberet peberbøf med dagens kartoffel, pebersauce og sæsonens grønt (300g) // 375,-
Friteret camembert paneret i pankorasp, solbær-marmelade. Serveres med ristet brød // 85,-
Helt sikkert et besøg værd og vi kommer helt sikkert igen.