Jeg forbinder tapas med masser af rejser til Spanien. Tapas er egentlig bare små retter, som man deler ved bordet. Denne ret er super simpel, og kræver ikke det store. Men husk det er en deleret, så der skal nok laves andre retter ved siden af, eller også skal man gange opskriften lidt op. 

Ingredienser

  • 1 løg
  • 1 kalveschnitzel skåret i strimler
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stængel bladselleri
  • frisk timian
  • olivenolie
  • grøn peberfrugt (jeg brugte små peberfrugter)
  • 1 flaske hvidvin (jeg brugte Chardonnay
  • salt/peber

Tilberedning

  • Skær dine grøntsager i mindre stykker
  • Steg dem med timian i rigeligt olivenolie, men lad dem kun lige få lidt farve.Krydr med salt og peber undervejs.
  • Tilsæt kødet og lad det stege med. Lad det få lidt farve.
  • Tilsæt vinen og skru op for varmen. Lad det koge godt ind og smag til undervejs. 
  • Server med frisk peberfrugt og brød til.