Her kommer endnu et bud på en god simreret og ejer du en trykkoger, kan du roligt fortsætte med at læse. Og kan du lide pasta og kødsovs, så skal du endelig fortsætte. 

 

 

Ingredienser

  • 700 gr oksespidsbryst (gerne sprængt)
  • 300-350 gr. cherrytomater
  • 2 gulerødder
  • 1 løg
  • 1 rødbede
  • 1 stang bladselleri
  • 1 pastinak
  • 1 fl. rødvin (jeg brugte en spansk tempranillo)
  • 70 gr tomatpure
  • evt. 1 okseboullionterning
  • salt/peber
  • olivenolie
  • evt. rucola og parmesan til topping

Tilberedning

  • Skær kødet ud i større firkanter
  • Skræl og skær grøntsager i mindre firkanter
  • Brun kødet i olivenolie
  • Kom grøntsagerne sammen med kødet. Lad det simre en smule.
  • Kom tomaterne i.
  • Hæld rødvinen henover det hele og lad det hele simre i trykkogeren med låg på i godt 4 timer.
  • Let trykket i gryden og kom tomatpure ned i gryden. Jævn evt. saucen med lidt maizena, hvis det er nødvendigt.
  • Smag til med salt og peber.
  • Server sammen med pasta og top med rucola og reven parmesan. 
  • Velbekomme