Der er egentlig ikke så meget hokus pokus i denne ret. Det er reelt set bare paneret kylling, som er friturestegt - men det holder hele vejen. 

 Ingredienser

  • 350 gr kyllingeinderfilet
  • hvedemel
  • 1-2 æg
  • olie (til friture)
  • salt/peber
  • pankorasp

Tilberedning

  • Kom æg i en skål og pisk det sammen. 
  • Kom mel i en skål.
  • Kom pankorasp i en skål.
  • Først krydrer du dine kyllingestykker med salt og peber.
  • Dæk kylling i mel først.
  • Herefter i æg og til sidst i pankoraspen.
  • Lad dine kyllingestykker fritere i olie på omkring 175 grader. Det er klart at foretrække hvis du har en frituremaskine, da du kan justere temperaturen nemt, men en gryde med olie kan også bruges. 
  • Steg ikke mere en to stykker kylling ad gangen. og husk at vende dem rundt. 
  • Steg dem til de er gyldne og sprøde. 
  • Lad dem efterfølgende dryppe af på et stykke køkkenrulle. 
  • Lav evt. en "tester", så du sikrer at kødet er gennemstegt.
  • Server med ketchup, chilimayo, sursød sovs eller en anden favoritdyppelse.
  • Velbekomme.