Prøv den klassiske drømmekage, som muffins. Det er lige til, så bare sæt igang! Opskriften her giver 40-50 muffins, så hvis du synes at det er lige i overkanten, så kan du bare halvere mængderne. Den originale opskrift stammer fra en Amo kagebog.

Ingredienser - muffin

  • 500 gr hvedemel
  • 100 gr margarine (kan erstattes med smør)
  • 6 æg
  • 600 gr sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 6 tsk bagepulver
  • 4 dl mælk (jeg brugte letmælk)

 Ingredienser - kokostopping

  • 250 gr smør
  • 200 gr kokosmel
  • 500 gr brun farin
  • 1 dl mælk 

Tilberedning

  • Æg og sukker piskes sammen, så det bliver en ensartet og tyk masse. Brug en røremaskine, hvis du har en ved hånden. 
  • Mens æg og sukker røres sammen, så blandes mel, bagepulver og vaniljesukker i en seperat skål. 
  • Vend forsigtigt mel, bagepulver og vaniljesukker i æggemassen. Brug en dejskraber, og bring det godt sammen, uden at røre for meget. 
  • Smelt margarinen i en gryde, og kom mælk deri. Bring det i kog og tag det af varmen. Bland det i din dej, og igen uden at røre for meget. 
  • Kom din dej i muffinforme. Fyld dem ikke mere end halvt op. 
  • Bag dine muffins ved 180 grader varmluft i 20 minutter. 
  • Mens at kagerne bager så kan du lave din topping. Kom alle ingredienser i en gryde og varme det op under omrøring. Når det hele er godt blandet er det klar. 
  • Fordel passende mængde topping på dine kager og bag dem yderligere 5 minutter ved 180 grader varmluft. 
  • Afkøl kagerne før servering.